SPORT&BONUS е програма за лојалност која им нуди различни бенефити на купувачите во продавниците на Sport Reality, како и на онлајн продавницата SPORTREALITY.MK.

SPORT&BONUS картичката е бесплатна и можете да ја добиете за помалку од две минути во продавниците на Sport Reality или со регистрација на интернет страницата на SPORT&BONUS програмата и потоа да ја преземете вашата картичка во било која продавница на Sport Reality.

Кои се придобивките кои ги нуди SPORT&BONUS програмата?

  • Бонус за добредојде – Добивате 5% попуст веднаш на првата сметка при заленување во програмата
  • Бонус со секоја сметка! Користете ја вашата SPORT&BONUS картичка при секое купување и остварете попуст при наредното купување.
  • Колку повеќе купуваштолку поголем бонус добиваш! SPORT&BONUS картичката ви овозможува да собирате поенни, колку повеќе поени соберете - толку поголем бонус добивате. Поените кои ќе ги добиете при едно купување важат 6 месеци.
  • Намалено со Sport&Bonus – Побарајте ги производите кои се намалени ексклузивно само за членовите на SPORT&BONUS програмата.
  • Специјални понуди, први информации за намалувања, роденденски изненадувања и уште многу други бенефити...

Прочитајте ги правилата на SPORT&BONUS програмата за подетално и попрецизно да се запознаете со сите бенефити, како и одговорите кои ги подготвивме за најчесто поставуваните прашања поврзани со користењето на бенефитите во нашата онлајн продавница.

КАДЕ ДА ГО ВНЕСАМ БРОЈОТ ОД КАРТИЧКАТА?

Бројот на картичката го внесувате на корпата откако во неа ќе додадете еден или повеќе производи. Откако ќе го внесете бројот на картичката потребно е да ја кликнете опцијата ИСКОРИСТЕТЕ ПОПУСТ за да ви се пресметаат бенефитите.

КАКО МОЖАМ ДА ВИДАМ КОЛКУ СЕ НАМАЛЕНИ ПРОИЗВОДИТЕ СО SPORT&BONUS?

Производот треба да го додадете во корпата, да ја внесете вашата картичка во полето SPORT&BONUS картичка и да кликнете на полето ИСКОРИСТИ ПОПУСТ.

Потоа корпата ќе се освежи и во неа ќе ја забележите намалената цена со SPORT&BONUS.

ДАЛИ ДОБИВАМ ПОЕНИ ПРИ ВНЕСУВАЊЕ НА КАРТИЧКАТА?

Не. Во моментот кога ќе го внесeте бројот на картичката и ќе кликнете на полето ИСКОРИСТИ ПОПУСТ, системот само ќе ги пресмета вашите потенцијални бенефити на селектираните производи во вашата корпа. Само откако ќе кликнете на полето ПОТВРДИ и успешно ќе ја креирате вашата нарачка, системот ќе ви ги резервира поените врз основа на вашето купување.

По 20 дена од креирање на нарачката, доколку не сте иницирале поврат на купените производи, поените ќе ви бидат ставени на располагање.

КАКО МОЖАМ ДА ГИ ИСКОРИСТАМ ПОЕНИТЕ КОИ ГИ СОБИРАМ?

При секое купување во продавниците или на онлајн продавниците на некој од партнерите на програмата, членот освојува 1 поен на секои потрошени 100 денари. Секој добиен поен (Бонус) во зависност од тековниот статус на членот, се конвертира во 5,7,10 или 15  денари попуст за наредно купување и се бележи на вашата SPORT&BONUS картичка.