Процесот го започнувате со тоа што во горниот десен агол кликнувате на „НАЈАВЕТЕ СЕ".

Во полето за најава внесете ја Вашата е-маил адреса и Вашата лозинка. Потоа кликнете на полето „НАЈАВА“. По ова ќе добиете известување дека успешно сте се најавиле.

Пребарувањето на производите можете да го направите на повеќе начини. Еден од нив е со помош на „лупата”- внесувајќи го директно кодот или називот на производот.

Со клик на „лупата” ќе Ви се отвори ново поле „Пребарај ја страната“, во кое директно го внесувате бараниот код или назив на производот.

Пребарување на производи можете да правите и директно од каталогот со клик на било кое поле од менито, како и со помош на филтерот од левата страна за пребарување според пол, возраст, намена или бренд.

Кога ќе го пронајдете бараниот производ, на страната со детален приказ на производот, одберете ја потребната големина (чекор 1), количина (чекор 2) и додајте го во корпата (чекор 3).

Откако ќе ги одберете бараните производи, кликнете на „Корпа” во десниот агол на врвот на страната, каде во секој момент можете да ги видите сите производи кои ги имате одбрано.

Производите кои ги имате одбрано, исто така, можете и да ги отстраните од Вашата корпа со кликнување на полето „ИЗБРИШИ”, кое се наоѓа покрај производот, како што е прикажано на сликата подолу.

Потоа ќе Ви се појави ново поле. Со кликнување на полето „ДА” се потврдува отстранувањето на производот од Вашата корпа.

Во случај кога е во тек одредена акција со промотивен код, попуст се оставрува со внесување на соодветниот код. Овој код се впишува во полето „Промотивен код”, а потоа се кликнува на полето „Искоритсете го попустот”. На овој начин се остварува попуст за купување онлајн, кој важи само за корисници кои се веќе регистрирани или кои ќе се регистрираат за време на акцијата. Пример на сликата подолу. За одредени акции промотивниот код се вчитува автоматски и попустот се пресметува кога ќе кликнете на корпата.

Доколку сакате да го искористите попустот со вашата S&B картичка, потребно е да го селектирате полето ,,SPORT&BONUS КАРТИЧКА” и да го внесете бројот кој се наоѓа од предната страна на картичката.

Доколку вредноста на вашиот попуст е над 200 денари, ќе имате дополнителен чекор за верификација на картичката кој е наменет за дополнителна сигурност на вашата картичка.

За да ја верифицирате вашата картичка треба да ги направите следните чекори:

  1. Со клик на полето ИСПРАТИ ГО ТОКЕНОТ ќе ви стигне СМС порака на телефонскиот број на кој е регистрирана Sport&Bonus картичката
  2. Во полето ТОКЕН треба да се внесе кодот од пораката која ја добивте (потребно е да го внесето кодот идентично како што го имате добиено, со сите големи/мали букви)
  3. Потребно е да се потврди токенот со кликање на полето ПОТВРДИ ГО ТОКЕНОТ

Одкако ќе ги завршите овие чекори, попустот ќе ви се пресмета автоматски.

Ако не сте логирани на вашиот профил, во следниот чекор потребно е да ги внесете вашите податоци. Доколку сте логирани, овие податоци ќе ви бидат автоматски внесени. Во тој случај сѐ што треба да направите е да ја проверите нивната исправност.

Во следниот чекоr потребно е да ја изберете курирската служба и начинот на плаќање.

 

Доколку имате некоја порака или напомена до нас, внесете го Вашиот коментар во делот определен за тоа.

Цената на достава за сите нарачки чија вредност е поголема од 2990 ден. е бесплатна! За сите нарачки чија вредност е пониска се плаќа 150 ден. за достава.

На крајот потврдете ја Вашата нарачка со кликнување на полето „ПОТВРДИ”.

После ова ќе добиете потврда на Вашата е-маил адреса за креираната нарачка. Доколку не добиете ваква потврда, најверојатно не сте направиле нешто како што треба.

Обидете се повторно или контактирајте не.

На крајот ќе добиете порака дека успешно сте ја креирале Вашата нарачка.