Регистрацијата ја започнувате со кликнување на линкот РЕГИСТРИРАЈТЕ СЕ во горниот десен агол на екранот

Во прозорецот за регистрација внесите ги сите Ваши податоци и кликнете на копчето РЕГИСТРАЦИЈА

По потврдата, ќе добиете известување во врска со Вашиот почеток на регистрирање. На емаил адресата која претходно веќе ја внесовте ќе добиете инструкции за комплетирање на процесот на регистрација

Побарајте го маилот кои сте го добиле од нас и кликнете на соодветниот линк кој е внесен во самиот маил.

Со прикажување на страната на линкот го завршувате процесот на регистрација.